Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Gelin Tribünde Bir Kalp Açalım Adı ANADOLU
Alt 07.11.2013, 15:35   #36
sıvaslıgenç
Tecrübeli Yiğido

sıvaslıgenç - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

239 Mesajına 404 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 701 sıvaslıgenç FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Gelin Tribünde Bir Kalp Açalım Adı ANADOLU

Alıntı:
EsEnTePeLi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bursalı abicim seninde gördüğün gibi daha kendi içimizde birlik yok. Yok o grubu küfürbaz ilan ediyor, grup onları çekirdekçi ilan ediyor ve benim en çok merak ettiğim burdan gruba sallayan insanlar napıyor?? tribünde ne yaptıklarını çok merak ediyorum gerçekten? Yok bilet almışta takıma destek olmuşta bağırsa nolacakmışta ? bu mu be taraftarlık? elin fbli 100 liraya bilet alıyor ama sesi kısılana kadar bağırıyo bi kerede kaldırıp ben para verdim bağırmam demiyor. Ee çok biliyorsunuz tribün kültürünü açın bi grupta siz sizi görelim? burada ben grubuda savunmuyorum elbette olumsuz yönleri var ancak bu grup, bu tribün sizin yüzünüzden bu halde. SAHİPSİZLİK yüzünden.

Bursayla kardeşlik konusuna gelince texas bize yanlış yaptı Sivas'ın ... dönsün şaşkına diye bağıran bi grupla artık ne derece kardeşlik kurulur bilemem, taraftarımız 2.kez güvenir mi samimiyetlerine böyle bir jest yaparmı onuda bilemem ama tek bildiğim bu işin olmayacağı en azından eskisi gibi.. Böyle bir başlık açıp insanları kardeşliğe teşvik ve davet ettiğiniz için teşekkürler.
Ben 23 Kasımda Arenadaki maç için İstanbuldaki Sivaslılara duyarlılık çağrısında bulunduğumda bana denilmeyen kalmadı yok biletler kaç paraymıs yok yolmuş yok trafikmiş yok klavyeden sallıyormuşum zaten bunların hepsi birtek Sivasspr maçlarında var ve birtek Sivaslılar için geçerli kimse kendini kandırmasın Sivassporluyum diyenlerin çoğunda Sivasspor aşkı gerçekten yok sadece eleştirmekten haz duyuyoruz.
sıvaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda sıvaslıgenç'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...