Son 6 lig maçında 5 galibiyet, 1 beraberlik elde eden Sivasspor’da söz futbolcuların... Son olarak Bursaspor’u deviren Kırmızı-Beyazlılar, gözünü zirveye ve Avrupa’ya dikti. 9 kez rakip fileleri havalandıran ve gol krallığında zirvede yer alan Aatif, “Taraftarlarımızın desteğiyle yine 3 puanı almayı başardık. Aldığımız başarılı sonuçların yanı sıra futbolumuzdan da izleyenlerin keyif aldığını düşünüyorum. Milli aradan sonra Galatasaray karşısına da en iyi şekilde çıkacağız. Hakkımdaki transfer haberlerinden çok takımımın başarısını düşünüyorum. Sezon başında önemli hedefler belirledik ve bunlara ulaşmalıyız. Bu yüzden de daha çok çalışacağız” dedi.
6 maçlık yenilmezlik serisiyle tırmanışa geçtiklerini vurgulayan Kadir de, “Ayaklarımız yere sağlam basıyor. İnanıyorum ki, bu futbolumuzu sürdüreceğiz. Arkadaşlık da üst seviyede. Saha içinde ve dışında iyi bir beraberlik yakaladık. İstikrarı sağlayıp, Avrupa hedefine ulaşmak istiyoruz” diye konuştu.
Sivas'tan çıkış yok
Yaptığı 5 asistle takımına büyük katkı sağlayan Brezilyalı Cicinho ise şunları söyledi: “Bu sezon yeni bir takım olmamıza rağmen uyum sorununu kısa sürede atlattık. Daha iyi işler yapmak için daha çok çalışacağız. Sivasspor her geçen hafta lige damgasını vuracak sonuçlar alacaktır. Şu anda da iyi bir hava yakaladık ve taraftarlarımızın önünde kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok.”