Cevap: Maçı Değerlendirelim
Bu maçın gerçek yorumunu yapmakta zorlanıyorum..Çünkü gs. takımı bu maçta 12 kişi oynadı..G.S ın 12. adamı maçın hakemiydi...Sivasspor elinden geldiğince mücadele etti..Ama mücadele de bir yere kadar..Hakem yorumcuların neredeyse tamamı hakemin verdiği bir çok kararın yanlış olduğunu;maçın sonucuna etki ettiğini söylüyorlar....Sivasspor bu maçta 3 oyuncusunu kaybetti...Sayın hakeme maçı tekrar izlemesini tavsiye eden bir de twit attım..Hakem Bey Twitter da hala verdiği kararların doğru olduğunu takipçileriyle tartışarak savunuyor...Hakem maalesef maçın üzerine çıktı...ben Carlos un yerinde olsam Kadir i defansa çekeceğime oyundan alır yerine gerçek stoper olan Murat ı monte ederdim..Ama R. Carlos maalesef Kadir i defansta oynatarak rakibe avantaj sağladı..Utaka maçta çok etkisizdi...Birileri Cicinho nun kulağını çekmeli;hakemle oynamak sivasspora büyük zarar veriyor...Son olarak tekrar söylüyorum R.carlos hep aynı taktikle oynuyor;eğer büyük takımlarla oynan maçlarda haddimizi bilerek oynamazsak bu maçlardan puan almamız mucizelere kalır...En azından bu tür maçlarda oyunu kendi sahamızda kabul edip kontrataklarla rakibi zorlarsak bu maçlardan puan almamız daha kolay olur..Sürekli hücum oynamak izleyenlere zevk verebilir ama zaman zaman da defans yapmak sivasspora puan ve puanlar kazandırı diye düşünüyorum..Bu maçta Utaka yı da hiç beğenmedim..Malesef Utaka çok güçsüz;böyle giderse takıma katksı sınırlı olacak..R.carlos bence Hakan ı oyuna geç aldı;2. yarının ortalarında 60. dak. dan sonra Hakan oyuna alınsaydı sivasspora katkısı daha fazla olurdu diye düşünüyorum..
|