Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sivasspor - Ç.Rizespor
Alt 10.12.2013, 10:45   #10
poolat58
Usta Yiğido
 
poolat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 28.11.2010
Yaş: 36
Mesajlar: 1.894
Thanks: 1.982
952 Mesajına 2.168 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 793 poolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yok
Standart Cevap: Sivasspor - Ç.Rizespor

sezon basında calımbayın rızesı zırveye oynarken burdan saksakcıları alın ıste bakın adamı bosa gonderdık dıyorlardı. Ben de gulerek, ben onu 5-6 hafta sonra gorurum sızı de dıyordum. Neden mı cunku calımbay hep aynı taktıklerı yapıyor, aynı sozlerı tekrar edıp duruyor, bı sure sonra rakıpler onu cozuyor, futbolcularıda aynı seylerı duymaktan bıkıyor. Sureklı bır seylerden yakınıp sıkayet edıp takıma negatıf enerjı yukluyor. En sonunda da basarısız oluyor ama ınadınadan da vazgecmıyor. Elestırenı de hıc kabul etmıyor. Nıtekım dedıgım gıbı de oldu rıze kac haftadır yenılıyor, umarım calımbay bıze gelınce aslan kesılmez. Umarım galıbıyetle ayrılırız yoksa ısımız zor.
Bu arada bu kadar kotu forvetlerımız olmasına ragmen, sakatlıklara ve cezalılara ragmen Carlos'un bir kere bile yakındıgını duydunuz mu ben duymadım. Iste bunu anlatmaya calısıyorum. Bır teknık adam yakınmayı kendısıne alıskanlık halıne getırmeyecek. Yoksa bundan taraftar da etkılenır futbolcu da yonetım de. Bılmem anlatabıldım mı.
poolat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı poolat58'a Teşekkür Ediyor...