Alıntı:
58fast58 Nickli Üyeden Alıntı
bu maçda ilk 11 gördüm maçı kaybederiz kuşkusu yine hatalı bir kadro ve dizlişibu hakanı kadroda görmek isteyen arkadaşlar gördüler sanırım bu maçda hakanı sivassporda değil ptt ligind ebile oynayamaz hakan eğer orta sahada kurtarıcı olarak 11de oynatıyorsa carlos vay geldi halimize mehdi gibi adamı kenarda tut hakanla başla ne güzel aydını sol bek oynat oh ne ala memleket türkiyenin en iyi yorumcusu bence ömer üründür o sivas hakkındaki yorumları çok güzel anlatıyor carlos dinlesin bence vatan millet sakarya oynatıyor takımı arkamıza atılan her top gol pozisyonu oluyor birde utaka denilen yalı kavağını neden oynatır anlamıyorum adam bitmiş tükenmiş onun yerine yabancı kontencanımızı grosickiye kullandır diğer cabur denen bencildede birşey yok gerçi ama iyi bir santfor almak lazıom caburda utakada gitsin eneramoyu geri almak lazım beşiktaşda nede olsa oynamıyor
|
Hakan konusunda katılıyorum sana.Teknik kapasitesi çok kısıtlı ama iyi niyetli.Sonradan oyuna dahil edilse daha verimli olur,ilk 11 oyuncusu değil.