Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Santrafor İhtiyacımız Yok
Alt 16.12.2013, 15:04   #77
hiko58
Usta Yiğido

hiko58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

425 Mesajına 728 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 868 hiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Santrafor İhtiyacımız Yok

Alıntı:
UltraYigido58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
forvet mi ????
Yapma kardes bu takimin iyi 1 tane santrafora ihtiyaci var.
Takim iyi gidiyor ama iste o son vuruslar eksik kalenin agzina kadar getirioruz toplari ama golcu yok
gardaşım yaşın kaç bilmem ama sana bir ağabey olarak şunu söylemek istiyorum. utakayı beğenmiyorsunuz rafiki beğenmiyorsunuz damlar sahanın her tarafında pres yapıyorlar. rakibin oyununu bozuyorlar. burhanın golündeki o enfes hareket mesela gol atmakmı golun atılmasında ortam hazırlamakmı. gol olsunda ister orta saha atsın nister defans. ama takın iyi giderken İstanbul kulüplerinin oyunları gibi takımın moral motivasyonunu etkileyen yazılar yazmak taraftarlık değil tamın altına dinamit koymaktır. bu yazıları o çocuklarda okutuyor takip ediyor. bu siteye yazı yazmak illa eleştirmek değil olmamalıda. birde takdir edin. bu yüzden böyle yazanları kınıyorum. ben sivassporun futbolunuda beğeniyorum oyun şeklinide oyuncularımızıda. haa gerçekten ihtiyacımız olan şey iki as oyuncumuzun yokluğunda yerini dolduracak yedeklerimiz iyi değil sağ bek ve sol bek. bir tek ona ihtiyacımız var. sonucunu Antalya maçında gördük.
Bu Konuda hiko58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...