Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Bilinçli taraftar semineri yapıldı
Alt 28.12.2013, 20:34   #3
34MUAMMER58
Usta Yiğido

34MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 678 34MUAMMER58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Bilinçli taraftar semineri yapıldı

böyle seminerler elbetteki faydalıda ,bilinçli taraftar önce takımını seven tanıyan,sezon başında kombinesini alan ,maçlara enazından bir sivasspor atkısı yada şapkasıyla gelen,yensede yenilsede ,sondakkaya kadar takımını destekleyen,rakip taraftarlara gereksiz şekilde küfür yada fiziki saldırıda bulunmayan ,5 tl verip sahaya yabancı cisim atıp kulübe 100 milyar ceza aldırmayan ,takımının haKKI yenildiğinde hukuk kuralı içinde demokratik şekilde tepkisini koyan tataftardır,sivasspor henüz bu bilinçli taraftara sahip değildir,öyle maçlar oluyorki adam soruyor balili nerde ,petkoviç nerde,mehmet yıldız nerde yedekmi?diye soruyor yaw gırgırmı geçiyon hemşerim diyorum ,yok ben ilkdefa geliyorum sivas maçına diyor bunlar gene iyi süperligde sivasspor diye takım olduğunu bilmeyen yüzbinlerce sivaslı var,takımın hakkı yeniyor,koca istanbulda 15 20 kişi ,protestoya geliyor,büyütülmüş takımlarla maç yapıyoruz bu şehrin insanı rakip taraftarla birolup kendi halkına küfrediyor oda yetmiyor meydanda sivaslı gençlere saldırıyor,yine büyütülmüş takımların taraftarı sivassporlu oyunculara küfrederken ,onların arasında sivasspor formasıyla eşlik ediyor,3.liglerde bile biletler 10 tlden satılırken sivasda stad nerdeyse bomboş sayılır ,store ürünleri sivasspora hiç katkı sağlamıyor,tüm bu nedenlerden bilinçli taraftar olmadığımızı rahatlıkla söyleyebilirim,umarım birgün bilinçli taraftar oluruz
34MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla