Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Gerçek Taraftarlardan Öneriler
Alt 13.01.2014, 12:59   #27
yigidolar06
Usta Yiğido

yigidolar06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.086 Mesajına 2.733 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1063 yigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart Cevap: Gerçek Taraftarlardan Öneriler

Alıntı:
alemdarlar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Deniz abi. Ankara'da toplanamayan bir oluşum vardı. Git onları eleştir. Bu oluşumu sen daha iyi tanıyorsun. Ayrıca Efsane geri döndü diyerek fesh olan malun grupları da eleştir. İlk bunlar hak etmiyor mu eleştiriyi. Sen bu işleri bilen bir adamsın gerçekten seni tanıyamıyorum abicim. Sen kim oluyorsun Yiğidoyu Yiğidoya şikayet eder gibi konuşuyorsun. Ve bu Yiğidolar şuan Yoluna devam edenler. Yiğido Gençliği Diğer takımların gruplarıyla karşılaştırmadım ben. Gerek YOK. Yiğido Gençliği bizim tarihimize bakarak kendi aktif ve aktifliğini yitirmiş gruplarımızla karşılaştırabilirim.

Yiğido Gençlik grubu sabırlı bir şekilde yoluna devam ediyor. Yeni stadla beraber ve stadın kapalı olmasını da öne alırsak Yiğido Gençlik kale arkası alt tribünde binlerce kişiyle yoluna devam edecektir. Üst düzey bir gazeteci abimiz SİVAS FUTBOL ŞEHRİ DEĞİL demişti. Katılıyorum Sivas Futbol şehri değil. Ancak azda olsa adam gibi yılmadan yoluna devam eden GRUP: Yiğido Gençlik. KIZDIĞIMIZ NOKTALARI VAR. AMA DOĞRUYA DOĞRU DEMEYİDE BİLİRİZ. Teşekkürler Yiğido Gençlik.

Ayrıca Şehir Futboldan uzaksa düşünerek eleştiri yapacaksınız. Ben Yiğido Gençlik üyesi şuan için değilim. Bunuda belirteyim. Ama gerçekten çok iyi yoldalar. Olacak bu iş. Mesutlar 10 sene sonra harika bir tribün armağan edecekler. Ben buna inanıyorum. ANCAK tabiki sayı yine az olacaktır. Bu durum şehrimizin futboldan uzak olmasından kaynaklanacaktır. İMDAT site yönetimi. Yüzlerce üyesi olan bir grubumuza diğer takım taraftarlarına sempati duyan birisinden saldırı var. İyi forumlar.
Eleştiriyorum bütün gurubları eksik kaldıkları yönde. Ankara gücü maçlarına çok gitmişimdir adamın gözünün içine taciz ederek bakıyorlar zorla bağırtıyorlar insanı bende istiyorumki Yiğido Gençlik tüm türübüne hakim olsun ama olmuyor lingi özellille paylaştım Yiğido gençlik Tezaruhat yapıyor yanlarındakilerde Yiğido Gençliği izliyor yanlış burda ben bunu eleştirdim. Başkentede elimizden geldiği kadarıyla Sivastan gelen gurublarla hep beraber destek vermişizdir vermeyede devam edeceğiz burda amaç güzel türübün oluşturmaksa maksat eleştirilerden dersler çıkaracağız.