Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Ne Zaman Alınacak Bu Forvet!
Alt 15.01.2014, 09:38   #32
onur0634
Tecrübeli Yiğido

239 Mesajına 381 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 598 onur0634 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Ne Zaman Alınacak Bu Forvet!

Alıntı:
poolat58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Topu biz onadık maçı onlar aldı diye bir laf varya, tam
da öyle bir maç oldu 2-1 yenildiğimiz Bursa maçı. Canın sağolsun Sivasspor'um,
ama bu takımın emeklerine yazık oluyor, kaliteli bir
forvet ne zaman alınacak artık, ey yönetim! Günü kurtarmak için kendimizi
kandırmayalım! Neden maçı biz hakettik de skor Bursa lehine oldu? Ben söyleyim gol atılmadan maç kazanılmıyor. Eğer biz, transferde acelemiz yok da yok demeye devam edip sonunda da birşey yapamadan veya zamanında yapamadan bu işi sonuçlandırırsak, sezonun ikinci yarısında daha çook böyle maç izleriz. Yapmayın yönetim, Carlos'un, oyuncularımızın ve sizin emeklerinize, bizim de hayallerimize yazık etmeyin. Ayak sürümeyi bırakın da biran önce şu takıma düzgün bir forvet alın...Lütfen. Üç beş kuruş için bir çuval inciri berbat etmeyelim nolur... Saygılar.
Bu defans anlayışıyla bu takım ikinci yarı büyük düşüş yaşar lig başından itibaren dikkat ederseniz hep aynı tarz basik komik goller yiyoruz araya bi top hooop gol bu tarz golleri amatör takımlar bile yemez he le bi beşiktaş maçı vardı ki evlere şenlik ilk 15 dk 6-0 fln olabilirdi...Atıf olayına gelecek olursakta son haftalarda olumlu bi haraketini göremedim isteksiz haraketsiz oyundan düşüyor bi nedeni vardır elbet araştırılması gerekiyor bence yoksa bu performansla bu takımda oynayamaz çünkü takıma hiç bi katkısı yok 10 kişi oynatıyor takımı... sonuç olarak takıma acilen forvet kaliteli hızlı bi stoper gerekiyor....
onur0634 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla