Cevap: Sivasspor - Eskişehirspor
öncelikle şu eskişehir sivası ezer geçer lafını bırakmak lazım ,sivassporun maçlarını izlemeyen kimseler ancak bunu der,sivasspor süperlige çıktığından beri 3 5 maç haricinde [oda çok kötü olduğumuz sezonlarda ]hiçbir takıma ezilmemiştir,hatta büyütülmüş istanbul semt takımlarının hiçbirine ezilmemiştir,belki farklı mağlubiyetler almışızdır fakat bu ezildiğimiz anlamına gelmemelidir,eskisehire karşıda hakem müsfettesinin sivasda eskişehire ezdirdiği maç haricinde ezildiğimizi hatırlamıyorum,sivasspor kendi evinde iyi oynuyor bu maçtan alacağımız 3 puan eskişehirin umudunu bitirir ,sivassporu umutlandırır onedenle doğru taktik ve doğru kadroyla seyircimizinde desteğiyle bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum arkadaşların dediği gibi eskişehirde şuan hem hoca, hem futbolcu, hem maddi sorunlar had safhada eğer bu sezon avrupaya gidemezlerse devletten sahip çıkanda olmazsa sonlarını iyi görmüyorum malatya ,yozgat,diyarbakır,erzurum gibi olabilirler bir anadolu takımı için 100 trilyon borç kolay değil elin derdi bizi ilgilendirmezde neticede aç oyuncu oynamaz bşlmem anlatabildimmi?
|