Alıntı:
34MUAMMER58 Nickli Üyeden Alıntı
değerli kardeşim önce şunu belirtmek gerekir ,ben ömrümde tek 1 sn ye fb yi sevmedim sivasspordan başka takıma sempati duyuyorsam2.takımmım varsa 1 kelime yazmak 1 sn nefes almak ,nasip olmasın bana ,fb yi aklıyan suçsuzdur diye biyazımda olmadı,diyorumki bu operasyona ençok gs liler ts liler sevindi haksız yere sivassporuda işin içine kattılar ,fb suçsuz dediğim bir yazım yok kimin fb yle yada aziz yıldırımla hesabı varsa gidip onlarla görsünler sivassporu bulaştırmasınlar dedim sivasspor kamuoyunda fb nin fedasisi kardeşi ,kimine göre pilot takımı görülüyor bu doğru değil fb bizim birçok maçımızı hakemlerle kazandı ,eğer bu ülkede şikeci takımlar kim dersen en başta gs dir fb dir bjk dir ts dir ,bizimde şampiyonluklarımız engellendi ,gs tarafından bjk tarafından şikeyle engellendik merak eden herkese tek tek ispat ederim ,konu bjk fb gs değil sivassporumuzu bu işe karıştırmasınlar yeter bunu demiştim demekki anlatamamışım size lakırtı olarak gelmiş ..enazından sivasspordan başka hiçbir takımın beni ilgilendirmediğini bilde gerisi önemli değil ,operasyon tamamen siyasidir işin içinde rant vardır kal sağlıcakla
|
Muammer Abi biz işin içinde ne olduğunu gayet iyi biliyoruz....Bunun detayını bırak başkaları yapsın...Biz senin ne kadar Sivassporlu olduğunu bu takımn ne kadar sevdalısı olduğunu burada gördük teyit ettik zaten ..Senin üst klasman bir çizgin var bizim gözümüzde...şehrine ihanet etmeyenlerdensin ...her zaman bunu söylerimde... Senin bizizm gözümüzde şehrinin canı olduğunu bilirimde görürümde teyidini ederimde...Ama güzel abim bunu ifade ederken içinde isti içeren her ne war ise bunu dışaradı bırakalım kend, kendimze yapalım ...