Alıntı:
badof58 Nickli Üyeden Alıntı
Grosicki maç seçiyoru nerden biliyorsun ? Kaç maçını izledin ve adamın psikolojisini nasıl biliyorsun bende sana bunları sorarım ?
Atıfa gelince bu sene ligde ve kupada tüm maçları izleyen biri olarak söyleyebilirim ki formu gittikçe düştü. Beni ligde kaç gol attığı ilgilendirmez ki ligde veya kupada attığı gol sayısı onun verimli olduğunu göstermez top kaybına bak. Hucümda yaptıklarına bakarsan Atıfın formda olmadığının büyük bir düşüş içinde olduğunu görebilirsin. Umarım düzelir fakat en son yaptıkları bana artık çığırıdan çıktığının gösteriyor. Kendisi bilir Türkiyede ve Dünyada ona bu kadar imkanı hiç bir klup vermez.
|
Piskolojisi nasil bilmiyorum ama bir mac iyi bes mac kötüyse bir doktora görünmesi gerekirdi. Kamil bu sezon degilse bile gecen sezonlarda gerekli sanslari buldu ve ne yazikki degerlendiremedi. Aatifa gelince forvetsiz bir takimda aatif gibi bir futbolcu kendini gösteremez. Bu sezonki tüm maclarimizi izledigine göre bunu sende fark etmis olman gerekir. Evet Sivasspor aatifa cok büyük imkan sagliyor ama aatif da sivasspor icin büyük bir imkan.
Velhasil olmasi gereken oldu, Kamil zaten en gec sezon sonu takimdan kendi istegi ile ayrilacakti, en azindan az bucuk bonservis bedeli almisizdir diye umuyorum.