Cevap: Maçı Değerlendirelim
Sivassporumuz cok sukur tas gibi.kayseri ölcü degil sivasimizin gucunu ölcmek icin.takim halinde iyi top oynuyoruz.arada aksamalar olsada yardimlasma arkadaslik muntazam herkes birbirinin bosalttigi yeri kapatiyor.bu bile basli basina bir basari.birlik ve beraberligi saglamak.
korcan takima guven veriyor oyle bir anda oyle kritik kurtarislar yapiyorki takim mac icinde kendine guvenini yeniliyor.
costa bu adamin sivasta olmasi sehrimiz icin buyuk bir nimet,kiymetini ve degerini iyi bilmek lazim.bilicayada servetede bes ceker.super.
ziyaartik tam pisti bu sene 58 numarayi insallah milli takimda görme zamani geldi.sehrimizin gururu.
cicinhofazla söze gerek yok sivasin Hagi`si.
adem kadir burhantam bir standart oyunculari sivas icin bicilmis kaftanlar.
atifistedigi zaman neler yapabilicegini sivasta bilmeyen yok artik.tek sorun ne zaman ne istedigini anlamak lazim.insallah sivastan bir gol krali cikar artik.
hakangörev adami.iyi niyetli yedigi ekmegi helal ettrimek pesinde.
aydincok iyi, ilk 45 dakika performansini ikinci yarida da gösterebilse.roberto carlosun sivas versiyonu.
ümitcok iyi fakat bugun maci kazandigimiz icin arada kayniyor.defanstan topu bir turlu oyuna sokamiyor.baska dikkatini ceken oldumu bilmem ama ikinci yarinin baslarinda ben sayamadim artik kac tane hatali pas yaptigini hemde musait durumda iken.ama cok genc ve sivas icin ümit vadediyo.daha iyi olacagindan süphe yok.
Roberto carlos allah onu sivas icin yaratmis.Ben inaniyorumki eger sivasimizda 3 sene kalirsa bu üc sene icerisinde muhakkak bir kupa hediye edecektir sehr-i SIVASA. bu senede olabilir bu olay.
sivas icin her takimi yenmek cok güzel.ama kayseriyi yenmek ibadet gibi.allah isinizi rast getirsin,emegi gecen herkesten allah razi olsun.