26.01.2014, 16:01
|
|
|
Usta Yiğido
2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
|
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı
•İlk yarı biraz üstün olsak da ortasaha mücadelesi vardı, Atıf, Aydın fazla gözükmediler ve yine eyvah ilk yarı sonundaki formsuzlukları devam mı ediyor diye endişelendim..Ama 2.yarıya adeta Kayseriyi ablukaya alarak başladık ve üst üste kornerlerden sonra Atıf kilidi açtı...Maçı izlerken arkadaşlara kayseride yine birşey yok ilk golü bulursak çözülürler demiştim ve nitekim ilk golden sonra kilit açıldı..
•Atıf golü bulduktan sonra sazı eline aldı ve ilk yarıdaki endişeyi unutturdu ben yeniden lige döndüm der gibi 2.golü attı golden hariç atakalrımzıda liderliğini gösterdi..Aydın 2.yarı şamar yiyip şoktan çıkmış gibi bir silkindi ki Ziyayla beraber sol tarafı felç ettiler..
•Atıf, Aydın, Ziyai Da Costa, Ciicnho ve yan toplardaki başarısıyla Korcan çok iyiydiler. takımın vasat isimleri Ümit ve Kadirdi...
•Pedroya gelecek olursak henüz net birşey söylemek için erken ama santrafor bölgesinde oynamayı bilen bir oyuncu orada olunca Sivasspor ve özellikle Atıf nasıl daha güzel ve rahat futbol oynuyor gördük...Pedro fiziği ve duvar olma özelliğini kullanabilir ve takıma çabuk alışırsa fazla gol atamasa bile bize faydalı olacaktır...Nitekim 2 kişinin arasına giripi boğuşması ve rakibe kırmızı aldırması olumlu sinyaller verdi...demek ki orada duvar olan, gol bölgesinde bulunan biri olunca hem daha rahat hücuma çıkıyoruz hem d e atıf, aydın daha rahat oynuyoralr...
•beni şaşırtan bir başka konu da kayserinin bu kez maç sonu koltuk kırmasıyd(!), çünkü daha erken bekliyordum ben...neyse o akdar yolu gelip 3 güzel golü izleme fıratı buldular, şanslılar yine hergeleler 
•Son olarak Carlos bu kez tam zamanında ve yerinde oyuncu değişiklikleri yaptı, pedro belki yeni geldi ama bir an önce takıma alışması için böyle sonradan girmesi de iyi oldu...Carlos Ahmet Şahbazı sol bek olarak da deneme niyetindE bakalım inşalalh işe yarar...Mehdi sonradan girse bile bu takımda mutlaka olmalı... Taraftar coşskus fena değildi ama yine de azdı, kale arkaları da artık sadeec fb gs maçlarında değil kayseri maçlarında da dolmalı....2.yarıya 3 puanla başlamak harikaydı inşallah yedek kulubemiz biraz daha zengileşip 2 flaş transfer de bu takıma katılırsa neden ilk 4 olmasın?
|
eklemeyi unuttum bir de bugünkü maçtan en keyif verici şey şuydu:
TRABZON GELSİN KURTASIN SİZİ!!! çok güzle morardılar 
|