Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Eleştiriyi yapmak için yaparsan komik olurs
Alt 30.01.2014, 11:49   #19
Rallim58
Gast

Standart Cevap: Eleştiriyi yapmak için yaparsan komik olurs

Abdullah Yiğit kardeşimiz kantarın topuzunu kaçırmış, daha olumlu bakarak, "proğramın tekrarını izledikten sonra sevgili yiğidoların tepkisini anlayabiliyorum, daha da dikkatli olmamız gerekiyor" gibi söylemi sütunlarına taşısa idi, sanıyorum gönüllerde daha farklı yer alırdı.

Yiğit, "Dün öğrendim bir taraftar sitesi bel altından vurmaya çalışılmış ve aklınca benimde yer aldığım bu prorğamı yerden yere vurmuş" demiş.

Bildiğim ve gördüğüm kadarıyla bu sitede, sinkaf ve bel altı kelimelerine, sitemizin değerli yöneticilerinin hassayiyeti ile, titiz takipleri sonucu hiçbir kelimeye izin vermiyorlar.

Bir kardeşimizin de bahsettiği gibi, "bir taraftar sitesi" şeklinde adlandırılan site cefakar, vefakar taraftarlarımızın 24 saat canlı olarak takip ettiği, Sivasspor ile ilgili bilgileri aldığı, yorum yazarak düşüncelerini paylaştığı "tek" site www.sivasspor.com taraftar sitesidir. Ve biliniyor ki, Sevgili Abdullah kardeşimiz de bu siteyi an be an, hatta şu an bile takiptedir.

Proğram sonrası dün isyan eden bir üyemizin açtığı konuyu kişisel olarak düşüncemi, "konunun kapatılması için katkı sunan üyelerin izni ile, site yönetiminden rica ettim" ve konu kapatılmış idi.

Her doğru her yerde söylenmediği gibi, yaşanılan olayların öfkesi ile değil de, daha sakin bir ortamdan objektif bakarak makaleler kaleme alınırsa daha sağlıklı sonuç alınır diye acizane fikirlerimi paylaşmak istedim.
Yukarıdaki Mesaj için 9 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...