Cevap: Maçı Değerlendirelim
Maç ilk yarı genelde dengede geçti;sivasspor Ümit'in ileri çıkma hevesinden dolayı yaptığı yanlış bir pas hatasıyla kontratak yedi ve Ümit geri döndüğü anda top Niasse tarafından filelere gönderilmişti bile...2. yarı çabamız hiç sonuç vermedi;doğru düzgün pozisyona bile giremedik...Geçen hafta bazı yorumcular Pedro hakkında çok olumlu ifadeler kullanmışlardı;ama bu maçta da gördük ki Pedro nun maç eksikliğini giderip hazır olması epey zaman alacak gibi...Çünkü Pedro transfermarkt ve Wikipedi de yazılanlara göre 2013 ü resmen yatarak geçirmiş; Brezilya Seri A da oynanan 40 maçın sadece 5 inde oynamış...Youtube da Pedro nun oynadığı takımın 2013 de oynadığı maçların özeteleri var;ben Pedro yu izleyeyim dedim ama maalesef izleyemedim..Çünkü 40 maçın sadece 5 inde oynatılan Pedro nun oynatıldığı 5 maçın görüntülerini bulmadım..Şu anda Pedro hem takımı tanımıyor;hem de hiç hazır değil ,maç eksikliği çok fazla..Hazır olması da çok zaman alacak gibi..İnşallah bir an önce hazır olur ve takıma atacağı gollerle destek olur...Konya maçı daha farklı bir maç olacak;belki Utaka da bu maçta oynama fırsatı bulur....Sivasspor ara transferin son 4 gününde ne yapıp edit takıma 2-3 tane hazır oyuncu transfer etmeli...Maalesef sivassporun şu anda Pedro nun dışında 12. adamı da yok gibi..Kadir yine Konya maçı düşünülerek dinlendirildi herhalde..Mehdi sıradan bir oyuncu;artık bunu herkes görüyor...Takıma hazır bir forvet,iyi bir oyun kurucu(10 numara) bir de Ziya yı dinlendirmek amacıyla sol tarafa iyi bir yedek oyuncu alınmalı diye düşünüyorum...Bu ekonomi meselesi ama alınacak iyi bir golcü 3-4 tane 3 puanlık gol atarsa verilen parayı da rahatlıkla çıkarır diye düşünüyorum...Konya maçı bu maçtan daha zor geçecek..Umarım Pedro Oldini bu maçta daha hazır bir şekilde takıma katkı yapar..
|