Tekil Mesaj Gösterimi
Yönetìmden Açıklama Beklîyoruz
Alt 04.02.2014, 07:59   #1
karşıyakalı
Tecrübeli Yiğido

karşıyakalı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

325 Mesajına 593 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 645 karşıyakalı FAZLA SÖZE GEREK YOKkarşıyakalı FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Yönetìmden Açıklama Beklîyoruz

Saygideger sivasspor yönetim kurulu sivassporumuzun tarihi başarılara imza atmasina yapmadiginiz iki tane kaliteli transferin engel olacagini düşünmekteyim.sampiyonlar ligine direk olarak katilma sansimiz vardi eğer kaliteli bir forvet ve oyun kurucu alsaydiniz bu takimin basarili olacagina hic kimsenin kuşkusu yoktu.takim su itibariyle yorgun ve kulübede ilk 11 e girip oyunun gidişine etki edecek kalitede oyuncu yoktur.son aldiginiz pedro oldini ve aykut transferi birakin ilk 11 i ilk 18 e bile giremeyecek kadar kalitesiz ve yetersiz oyunculardır.hatta takımdan giden grosicki ve djebbur bunlardan daha kaliteli oyuncular di. Su şartlar altında takimin kalitesi düşmüş ve gerekli takviyeler yapilmamistir boylece düşüş içerisinde olan takimin hedefide değişmiştir.bu takim ligde 7 ile 10 arasında bitirecekrir ligi ve önümüze sunulan sampiyonlar ligi ve avrupa hayali yönetim tarafından geri itilmiştir ve hedef kucultulmustur.yönetim cikip transfer yapmama nedenini bu taraftara aciklayip ikna etmelidir çünkü tüm taraftar olarak büyük beklenti icindeydik ve hayal kirikligina ugradik.
Tüm taraftar olarak bu konuda yönetimden bir aciklama bekliyoruz ve isi bilmediklerini düşündüğümüz yönetimdeki ve transfer komitesinde ki basarisiz kişilerin istifa sini bekliyoruz tipki murat erdoganin yaptigi gibi.
Her seye Ragmen sivasspor sevdamizdir .
karşıyakalı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 10 Kullanıcı karşıyakalı'a Teşekkür Ediyor...