Tekil Mesaj Gösterimi
Ben Sivas'ı Satın mı Aldım ?
Alt 10.02.2014, 00:53   #1
burak58as553
Usta Yiğido

burak58as553 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

550 Mesajına 1.071 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 690 burak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekannt
Standart Ben Sivas'ı Satın mı Aldım ?

"Benim yaptığım hadiselere şike deniyorsa, Türkiye'de şike yapmayan yoktur. Bizden başka herkes yapmıştır, biz yapmadık. Bugün üzüldüm. Uzun süredir deplasmanlara gelmiyordum. Sivas'a geldim. Başkan ve yöneticilerle diyaloğumuz vardı. Seyirci bağırıyor, 'Aziz Yıldırım şike yapsana' diye. Yahu ben Sivas'ı satın mı aldım. Siz bunu derseniz şikeyi yapan Sivas olur. Bu kadar mı mantıksız insanlarsınız. Siz maç mı sattınız. Tribünler bağırıyor. Ben kiminle yaptım? Sivas'la mı şike yaptım? Utanın ayıp. Bunun tam tersini söylemesi lazım. 'Helal olsun Aziz Yıldırım'a şike yapmadığını söylüyor ve bizi zan altında bırakmadığını söylüyor' demeleri lazım. Beyinlerinde tutulma mı var, ne var. Davada gözüken her takım o zaman bize satılmış olur. Biz hiç kimseyi satın alınmadık. Kendilerine hakaret ediyorlar farkında değiller.'' -Aziz Yıldırım

Okuyun beyinsiz herifler okuyun.Tüm Türkiye'ye bizi rezil ettiniz !!