Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Ortak Basın Bildirisi
Alt 10.02.2014, 14:03   #24
Ahwettt
Tecrübeli Yiğido

312 Mesajına 646 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 749 Ahwettt FAZLA SÖZE GEREK YOKAhwettt FAZLA SÖZE GEREK YOKAhwettt FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Ortak Basın Bildirisi

Ben yıllardır kombinesi olan Sivasspor taraftarıyım. Kombinemde Maraton C 'de şehir dışından bu maça misafirim geldi.ve mecburen bilet almak istedim biletimde Maraton A'da idi Tabi yıllardır sivasspor taraftarı olarak stadın konumunu bildiğim için Misafirmi benim kombine yerine oturdum bende mecburen maratan A'daki biletimin yerine gittim.ve maç başladı ordaki gurup sağa sola saldırmaya başaldı kalsanız ayağa diye maç başladı küfür etmeye başaldılar maç bitene kadar ve ilginç olan şu Sivasspor 1-0 galip iken gurup içerisinden Gökhan GÖNÜL taç atarken mayatap attıllar. Şimdi burdaki Guruba soruyorum Yani maraton A'daki peki o maytap gitse Gökhan GÖNÜLE yada yan hakeme isabet etseydi.Sonuç ne olacaktı ve bu maytap 1 defa değil 2 defa atıldı Madem Sivassporu yada Mecnun başkanı düşüyorsunuz. Neden Maç başladı küfüre başaldınız maç bitene kadar devam ettiniz. Madem Sivassporu düşüyorsunuzda neden maytap atılmasına müsade ettiniz.
Ahwettt isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda Ahwettt'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...