10.02.2014, 21:14
|
|
Usta Yiğido
1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 659 
|
Cevap: Maçı hakem değil, oyuncularım kazandı
dün akşam 6 dan gece 2 ye kadar tvlerdeki yorumları takip etmeye çalıştım,bugün tüm spor gazetelerinde ve siyasi gazetelerin spor sayfalarını okumaya çalıştım,abartısız söylüyorum ALLAH ın bir kulu sivassporu ağzına almadı hiçbir sivasspor oyuncusunu kritik etmedi,varsa yoksa yunus yıldırımın vermediği penaltı, gösterdiği kırmızı kart , bunların çoğu fb amigosu biliyoruzda ,sormak lazım bugüne kadarki fb maçlarında bjk maçlarında,gs maçlarında bize gösterilen haksız kartlar haksız penaltılar verilirken ,hakemler aldatılırken bu çakalların,sözde eski hakem hakem hocası geçinen deyyusların ozaman bukadar bağırdıklarını çığırdıklarını görmedim,belki istediğimiz oyunu oynayamadık 2.yarı biraz oynadık ,olabilir ,ortada denk olmayan 2 takımın mücadelesi vardı 1 penaltı verilmedi diye bu kadar ağlamaya gerek yok,işlerine geldiği zaman hakemlerde insan ,onlarda hata yapar,hakemde oyunun bir parçası derler, işlerine gelmediği zaman hakemlere düdük astırırlar ,sivassporun başına gelenler kızarmış tavuğun başına gelmemiştir,aleyhimize yapılan hatalardan kaset yapsak arşiv oluşur ,şunu net olarak söylüyorum,maçın ilk 10 dakikası haricinde sivasspor fbden iyi oynamıştır,oyuncu atılmışşsa oyuncuya hesabını sorsunlar hep böyle yapıyordu kırmızı görmüyordu busefer çekirge sıçramadı,ayrıca caner 2.sarıdan meymeneş direk kırmızıda görebilirdi,kadirin bi yanlışı sivassporun başarısını gölgeledi r.carlos ve oyunculara teşekkür ediyorum
|
|
|