Cevap: Ortak Basın Bildirisi
Alıntı:
hoLiGan Enes Nickli Üyeden Alıntı
Dogubey kahraman olmaya calisma bizim gecmisimiz belli bu takim icin yaptiklarimiz ortada ole sozde buyuk grup deyip durma mesale sovlari besteleri deplasmanlari sen yaptin heralde emegimiz bu grup bizim sozde buyuk falan imali cumleler kurma daha iyisini yap gelelim grubuna bizim sahis davamiz yok davamiz belli 1000 kisiyi susturmak ole kolay bir is degil .
|
ne kahramanlığı arkadaşım bugünkü tabloyu sadece ben söylesem derim ki haklısın ama bu sitede ve dışarıda onlarca kişi bu ayıbı söylüyor ve görüyorken ne diye bunu kapatmaya çalışıyorsunuz? çoğu maçta bilinçsiz edilen küfürler ne peki? ayrıca ben burda Yiğido Gençlik diyerek hedef göstermedim tam aksine bu yanlış ve bilinçsiz tezahüratın maratonda başladığını söyledim aç iyi oku...yiğido gençliğin de buna dahil olduğunu stattaki diğer maçı izleyen arkadaşlar söyledi...
şimdi gelelim konuya : siz neden öz eleştiri yapmaya gelince yapmıyorsunuz da hemen o kadar beste yaptık meşale yaktık diyerek yaptığınız 3-5 olumlu hareketin arkasına saklanıyrosunuz? küfür ve bilinçsiz tezahürat ne zaman bitecek? neden buna cevap yok? ve bugüne kadar Sivasspor için bir araya gelmeyen 2 taraftar grubu kendilerine eleştiri gelince bir anda nasıl böyle güzelce birleşebiliyor?...önce sorulan soruları cevaplayın, öz eleştiri yapın..bunca kişi bu kadar şeyi durup dururken uydurmadı değil mi?