Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Ortak Basın Bildirisi
Alt 10.02.2014, 22:16   #79
ELLİSEKİZ
Yiğido

132 Mesajına 257 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 487 ELLİSEKİZ FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Ortak Basın Bildirisi

Hadi bu maçta olanları geçelim ( geçilecek türden değil ama) diğer maçlarda olanlara ne demeli ? Ya arkadaş her maç mı aynı şeyler olur (iç saha) misafir takım taraftarına söve söve adamları çileden çıkarıp sonra toplu halde onları bize karşı sövmeye teşvik ediyorsunuz. Hiç durduk yere hır gür çıkarıyorsunuz. Tamam anladık gençsiniz, kanınız kaynıyor illa sövmek mi lazım.Küfürden başka bildiğiniz var mı ? Ayıp yahu hani biz misafirperverdik.? Gerekçeye bak şimdi en son Kayseri maçıydı maraton A daydı biletim küfürler havada uçuyor.45-50 yaşında biride kaydı gidiyor .Abi yakışmıyor sövme dedim adam diyor ki, '' ya onlarda bize sövdü orda''. Buyur burdan yak . Sende onun seviyesine indin ama farkında değilsin.

Bu stada bayan taraftar gelmiyor deniliyor.Bende bayan olsam gelmem.Adam eşiyle, kızıyla yada kız arkadaşıyla gelip sizin küfrünüzü mü dinleyecek. Bende çocuğumu getirmiyorum son 2 maçtır .Küfür küfür küfür .9 yaşında çocuk sayenizde duymadığı küfür kalmadı .

Arkadaşlar , canlar, güzel gardaşlar unutmayın o stadyumda tek siz yoksunuz .Misafir takım Ermenistan'dan gelmiyor (gelse bile sövmek olmaz) .Lütfen adabınızı takının .Hiç bir şey bilmiyorsanız susun. Çünki süper ligde kardeş diyebileceğimiz takım kalmadı.!!!
ELLİSEKİZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı ELLİSEKİZ'a Teşekkür Ediyor...