Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Gölge Düşürdüler
Alt 11.02.2014, 08:56   #9
58svs58
Usta Yiğido

58svs58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

381 Mesajına 711 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58svs58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Gölge Düşürdüler

Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

bumin58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Başkanım hayatımda Sivaspordan başka hiçbir takıma destek olmadım ve tutmadım ben sivasta olmamama ragmen her karşılaşmada elimden geldiği kadar Sivasa gelip sivassporu izliyorum. Dünkü taraftar tezahüratlarını hiç onaylamasam da o gençlerin üzerine çok gelindiğini düşünüyorum, hatta aziz yıldırıma küfür edildi diye sözde küfüre karşı olan bazı aziz yalakaları kendi taraftarına küfür etmekten çekinmiyor ! ayrıca o şikeyle suçlanan 17 takım daha var neden onlar bu sucu üzerine almıyor ve fenere şikeci diyorda şikeci olmuyor, bizim taraftar deyincemi biz şikeci oluyoruz. Neden aziz yıldırım "gerginlik olmasın diye hiç bir dış sahaya gitmiyorum sivasa geldim çünki sivassporlu yöneticilerle bir diyaloğum var" diyerek başta sizi ve tüm sivassporu zan altına alacak söylemlerde bulunuyor.

Son olarak bu olaylar İnşAllah olumlu bir sonuç doğuracak ve fenerlede köprüleri atmamıza ve kimseyle göbek bağımızın kalmamasına neden olacak diye düşünüyorum
hemen ne diye karşı görüşte olanları aziz şu bu yalakası diye suçluyorsun? nerden biliyorsun koçum? o zaman senin mantığınla ben de sana cevap veriyorum: sen de azizden bu kadar nefret ettiğine göre tam bir gs yalakasısın...laflarını ölç tart sonra konuş..nasıl konuşursan öyle de cevap alırsın bu kadar basit...

doğu sen buradan herkesin şahsına hakaret etmekle görevlimisin.
58svs58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 58svs58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...