Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı
eğer ben fenerciysem senin mantığına göre sen de en büyük gs yalakasısın...yorumlarad verdiğin her örnekte fenerden dem vuruyorsun nedense ağzına gs - bjk lafını almıyorsun yıllardır sade fb değil gs bjk karşısında da haksızlığa uğradık neden GIKINIZ çıkmıyor? bizleri merak ediyorsanız açın kime ne yorum yapmışız okuyun ...burda gerçekleri söyleyenleri fbci şucu bucu diye suçlamayın...kimin neyin yalakası olduğunu urdaki herkes biliyor zaten emrak etme...
|
dogu bey sana sonuna kadar katılıyorum. gecen hafta svs58 nıcklı arkadas yonetımı elestırmıs neden fb trıbunun ucuz oldugunu ıstanbuldakı macta pahalı oldugunu soylemıstı. bnde kendı kale arkasındakı taraftarımıza nekadarsa fb trıbununde okadar olması gerektıgını yoksa federasyonun ceza verdıgını ıstanbuldakı mactada Sivas trıbunu 55tl kendı taraftarınada 55tl den bıletlerı sattıgını soyledıgımde bana fb yalakası dıyordu. gecen hafta yonetımı kotuluyordu bır galıbıyetle yonetıme eletırıyı bıraktı sımdı söyle boyle demeye basladı. bızım bunlar gıbı ıyı gun taraftarına ıhtıyacımız yok . gercek Sivassporlular kendını bellı edıyor zaten