Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Gençlerbirliği 2-1 Sivasspor
Alt 09.03.2014, 14:55   #143
mayhos
Acemi Yiğido

61 Mesajına 114 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 631 mayhos FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Gençlerbirliği 2-1 Sivasspor

Alıntı:
holigan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
herkes birilerinde suc ariyor, bu oyuncular bu takimi ligin tepesine tasidilar,bu yönetim bu futbolcularla devam karari aldi,bu hoca bu oyuncularla bu takimla bu taktikle sivasi ligin tepesinde tuttu. takim fener macina kadar tas gibi herkes sampiyonluktan bahsediyor.hatta burada forvetsizlikten sikayet edenler bile övünüyor. forvetsi diger takimlardan fazla gol atiyoruz diye. fener macinda seyirci cikiyor takimi sikecilikle sucluyor. ve ne oluyorsa o günden beri takim mac kazanamiyor.hekemler sistematik olarak kiyima basliyor. basin buna seyirci topcumuza 6 mac ceza veriliyor kimsede tik yok.adam cinayet islese o kadar ceza almaz.
yani arkadaslar kimse yok yönetim yok taktik yok hoca falan demesin.siz takiminiza sahip cikmazsaniz kimse gözünüzün yasina bakmaz. bu lig artik kurtlar sofrasi.hele hele secim zamani herkes oy pesinde biseyler peskes cekmeye calisiyor. sivasimizi yerler birakin yönetimi hocayi falan takima oldugu gibi sahip cikin.bu takim bu oyuncular bu lig icin yeterli. sivasimiz icin basari bu ligde kalmaktir.sampiyonlukmus yok avrupaymis bunlarda olur insallah ama midyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmamak lazim. bu ligde olabilmek icin biz yillarimizi verdi insanlar canlarini verdi kayseride. birakin tadini cikarin
bu ligde olmanin gururunu yasayin. elstir elestir.her geleni küfür her yönetene bir hakaret.sivasi birinci lige cikardik ama sivasli haala amatörde.
ii o zaman bizim neyimize kupa neyimize avrupaya gitmek biz kimiz yaa yatıp kalkıp şükredelimm ligdeyizz dimi.. bu kafayla yaşarsann fazla sürmezz düşersinn 1 2 seneyee sizz devam edin yönetimi pofpoflamaya.. ama ben sivassporu sevmeye devam edecemm
mayhos isimli Üye şimdilik offline Konumundadır