Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı değerlendirelim.
Alt 09.03.2014, 17:13   #43
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1291 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Maçı değerlendirelim.

Gençlerbirliği ahlaksız tiyatro oyuncularından oluşan bir kulüp olmuş. Her pozisyonda kendilerini yere attılar dul kadın çocuğu tolga Özkalfa ise gençlerein bu pisliğine çanak tuttu.

Da Costa oyun bittikten sonra kırmızı kart gördü 6 maç ceza aldı bu cezayı alalı 2 hafta oldu ancak bizim yönetim Da Costa'ya ceza vermedi. Disiplinsizlik virüs gibidir bir kere tolerans gösterirsen bu yayılır.

Aydın haftalardır rezil oynuyor ancak Carlos hala onu oynatmakta israr ediyor. Cihan artık forma bulsa da oynayabileceğini düşünmüyorum çünkü zihin olarak dibe vurmuş durumda. As oyuncu ben nasıl olsa vazgeçilmezim hoca beni kesmiyor, yedek oyuncu da ağzımla kuş tutsam formayı alamam diye düşününen oyunculardan oluşan takım başarılı olamaz.

Devre arası bu takıma transfer şart dedikçe yönetim taraftarın gördüğünü göremedi ve bu günlerin sonunu hazırladı. Allah korusun olası trabzon mağlubiyetinde kendimizi olmadık sıralamada buluruz.

Şuan ligin 4. sırasında olmamız bizim iyi olmamızdan değil ligin hakemlerimiz gibi kalitesiz olmasından kaynaklanıyor.
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Besyo_cu'a Teşekkür Ediyor...