Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sivasspor - Trabzonspor
Alt 10.03.2014, 05:55   #31
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1096 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt
Standart Cevap: Sivasspor - Trabzonspor

Sivasspor gördügü ucuz kartlarla kendi dalini kesti.Hakemler gösterdigi kartlarda hakliydilar.Da Costa ve Ciciho´nun olmayisi Sivasspor icin büyük bir kayip.Kadir icin ayni seyi söyliyemiyecegim.Kadir´in olmamasi bir eksiklik degil aksine bir kazanc.
Bu arkadasimiz futbolu Belcika´da ögrenmis ama üzerine bir sey katamamis malesef.Macdan önce demec verdinde ne oldu ? Elinin hakemin sirtinda isi ne elin uzun ise bu sekilde kisaltirlar ,sende sasirdin bu olaya degilmi adir.Hakem o hareketini ona vuruyormus gibi algiladi ve kirmizi karti yedin .Cicinho ise eliyle hakeme sen manyaksin hareketi yapti,oda rahatladi.Sonrada eliyle Allah yukarda o herseyi gördü hareketi yapti ama o hareketini hakem kacirmadi ve kirmizi kart dogruydu.
Bu haliyle Trabzon Sivasspor´u avlar.Zaten gol atamiyoruz,birde defans zayifladi,Ciciho´nun bindirmeleride olmiyacak.Bu mac kagit üzerinde Trabzon olarak görülüyor.
Benim anlamadigim sey mademki Uiaka sakat neden Cihan forvet hattinda oynatilmadi ,oynatilmiyacaksa neden bu oyuncular kulüpte tutuluyor.Daha Cihan´a gelene kadar takimda ise yaramayan o kadar cok oyuncu varki ve hala takimda tutuluyor caresizlikten.Sözlesmeli oyuncuyu kapinin önüne koyamazsin mecburen besleyeceksin.Bunlar yanlis transfer politikasinin sonucu.Bu oyuncular oynamiyacaksa neden kulüp bünyasine katarsin.Sivasspor bunu hep yapiyor nedense.Bize oyniyacak futbolcu lazim,türbünde oturan onsekizlik kadroya giremeyen oyuncu degil,Sivasspor´un böyle bir lükse ihtiyaci yok.
Carlos Sivas taraftarini sasirtmaya devam ediyor,yenilgiler pespese geliyor.Baslangici iyi yaptik ama ligi bu gidisle nerede bitiririz bilemiyorum.Sivasspor dogru yolda degil bu kesin.Dün Sivasspor rakibin attigi golle 1-0 öne gecti ,buna dahi sevinemedim.Cünki biz gol atamiyoruz ve gol yllarinda üretken bir takim degiliz.
Üzülerek söylüyorum su andaki önemli eksikleriyle Sivasspor´u süperligde hangi takim yenemez?
Bu haliyle Sivasspor yogun bakimda yatan bir hastaya benziyor resmen.Bizi bu hale getiren oyuncular resmen utanmali.
Pembe bulutlarda yürümemeli gercekleri kabullenmesini bilmeliyiz.Bu haliyle kendi sahamizda önce Trabzon,sonra deplasmanda Erciyes bizi yener.Bu yenilgilere simdiden hazirlikli olmaliyiz.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı B.DUMANLI'a Teşekkür Ediyor...