Cevap: Maçı değerlendirelim.
İkinci yarıdaki Sİvasspor'un durumu bizlere hiç tanıdık geliyor mu arkadaşlar? Bana çok ama çok tanıdık geliyor. Çok uzun bir zaman geriye gitmeden şampiyonlar ligine gittiğimiz sezonu hatırlayalım. Sezon başında hazırlık karşılaşmalarında önümüze gelenden fark yiyoruz oyun olarak ortaya hiçbirşey koymuyorduk.Anderlecht karşısında alınan 3-1 galibiyet takımımız konusunda bize acaba mı dedirtmişti.
Bu döneme baktığımızda kupa maçlarında alınan mağlubiyetlr ardından alınan 3-0'lık Kayseri galibyeti takımımız üzerinde kötü düşünceleri geri çevirmiş Oldoni hakkına iyi düşünmemizi sağlamıştı. Lakin sonra ki maçlarda aldığımız kötü sonuçlar ve oynadığımız kötü futbol takımımızın performansını açıkça ortaya koymuş teknik adamımız vede yönetcilerimizde bence büyük bir yanılgıya sebep olmuştur.
Ben bu iki dönemi birbirine çok benzetiyorum. Ne dünki maçdan umudum var nede bundan sonra ki maçlarda umudum var. Hakem dün hata yaptı ya diğer maçlar da suçu kime atacağız. Herkes kendi bacağından asılır malesef bizde devre arası ısrarla yapmadığımız forvet transferi yüzünden tarihi bir hata yaptık.
|