Alıntı:
FirtinaK Nickli Üyeden Alıntı
Haftalar ilerledikce ben bu adamdan daha fazla rahatsiz oluyorum. Malubiyetlere bahana arama hoca. Takimin rezalet futbol oynuyor sen neredeyse tüm yenilgileri hakemlere yüklüyorsun. Sen önce takimi forvetli oynatmaya bak ondan sonra bak nasil isler düzeliyor. Tabi diyeceksin forvetim yok. Onu Ahmeti, Abdulkadiri göndermeden önce düsünecektin. Aldigin adamlar fos cikti. Rengifo gibi, Oldoni gibi. Sen forvetten anlamiyorsun Carlos hoca. Elindekilerin kalitesini begenmiyorsan bile kadroda bulundugu sürece forvet oyuncusunu sahaya sürmek lazim, Aatifi önde oynatmakla olmuyor, bunu körler bile gördü sen ne zaman anlayacaksin? Yeter artik.
Carlos dedik kariyerli dedik basimiza tac ettik su rezalete bak daha futbolcularinda disiplin bile yok, kendini dokunulmaz hisseden futbolcularin gereksiz yere kartlar görüyor ondan sonra hakeme suc veriyorsun. Tabi hal böyle olunca futbolcular yüz buluyorlar simariyorlar.
Üslubum biraz sert oldu ama bu haftalarin birikimi. Takima lütfen ceki düzen ver aksi halde isim bile ise yaramiyor ROBERTO CARLOS.
Not: Hakemlerin elbette hatalari var ama bu mazeret olamez!
|
hemserim cok guzel yazi tebrik ediyorum.
Aynen ne zaman Aatifi forvet olarak görsem sinir krizi geciriyorum, ya koy pedroyu forvete yada cihani cok mu zor ?
Cihani hepimiz gördük kupa maclarinda süper oynadi.
neden oynatmiyor hoca cihani forvetde ??
NEDENNNN