Cevap: Eğitimsizliğimize Dair?
Beyler bu iş böyle olmaz .. Artık bir şeylere başlanması gerekiyor.. Geçen maç ts taraftarının yaptığı taşkınlıktan sonra bu kadar taraflı ve bu kadar kolay maç kazanbileceğine inanıyor musunz ?? Bu işin içinde büyük bir oyun var ki bu siyaset kaynaklı ...
Sivas ın o övündüğümüz çokluğuyla artık sosyal meyda ve yapacağımız gösterilerle bunu kınamalıyız .. Biz bunlara yüz verdikçe bunlar hakemlerle cezalarla bizi ezmeye çalışıyorlar.
Başkana da burda eleştirim olacaktır .. Sivassporun parasını nereye harcadğını açıklama vakti geldi . Zamanında bir B. Uygun darbesi yedik artık bunun güvenilirlikle alakası kalmadı ... Şampiyonlar ligi parası Transfer parası bunlar noldu ??? Bu kadar yetenekiz oyuncular alınmaya nasıl ve niçin yeltenildi...
BİRAZ ŞEFFAF OL YÖNETİM !!!!
Burada en az eleştirilecek seyircidir .. Çünkü kale arkaları hariç diğerleri oturmaktan başka işe yaradığı yok en kötü dönemimizde bile ben böyle taraftar görmedim.. Büyük maçta yapılmaz taraftarlık millet artık uyanın takım elden gidiyor ....
En son olarak maça gelirsek ki çok boş bir maçtı zaten başlamadan sonuç belliydi ama buna çözüm gelmeli .. Başta dediğim gibi Hukuk tan sapmama şartıyla her türlü hak yolu aranmalı yoksa bunlar bizi mahfedecek ... En son Önder Özeni bile çileden çıkaracak kadar oldularsa ben artık bir şey demiyorum..
LÜTFEN BU DAKİKADAN SONRA SİVASLIYIM SİVASSPORLUYUM DİYEN HER KİŞİ BU TAKIMA SAHİP ÇIKSIN , ÇIKMALI AKSİ TAKDİRDE BUNLARIN BU TAKIMI TUTMAYA HAKKI YOKTUR ...
|