Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Kalan maçlardan beklentileriniz?
Alt 17.03.2014, 08:06   #49
34MUAMMER58
Usta Yiğido

34MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 665 34MUAMMER58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Kalan maçlardan beklentileriniz?

TAKIMIN sorunları bellidir,yönetimin şu saatten sonra takıma yapacağı bişey yoktur,eğer tekrar yukarıya çıkacaksak ,bunu r.carlos ve futbolcular yapacaktır,tedavinin olması için teşhisin doğru belirlenmesi gerekiyor,takım 2.yarıda resmen dökülüyor,hiçbir oyuncuyu tanıyamıyorum,1 2 oyuncunun sorumsuz ,gamsız ,disiplinsiz harreketi diğer oyuncularıda kötü etkiliyor,haftalar azalıyor,bizim avrupa şansımız matematiksel olarak devam ediyor,düşüşde bu puan rahatlığınında etkisi var,elazığa bakıyorum,rizeye,erciyese bakıyorum adamların oyuncularının teri kıçından fışkırıyor,bizim oyuncular sarı kart görmeden maç bitiriyor ,helava gibi takım olduk,yapılacak işlem şu tüm oyuncu ve teknik heyetle ,yönetim bir yemekte biraraya gelip konuşma olmalı,tüm oyuncular disiplinsiz davranışlardan ,takıma zarar veren hareketlerden vazgeçmeli,r.carlos forvetsiz maça çıkma huyundan vazgeçmeli,sezon sonunda bu takımdan 5 6 kişi hariç çok yolcu olacağını sanıyorum,da costa ,cicinyo,kadir ve utakanın takıma katılmasıyla sivasspor rayına oturacaktır,ts maçında kötü oynadıkda ,şansda yanımızda değildi,erciyes maçında akıllı oyunla galip gelip kendimize gelebiliriz
34MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla