Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: 4 Eylülü Kirletme
Alt 18.03.2014, 10:34   #4
34MUAMMER58
Usta Yiğido

34MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 659 34MUAMMER58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: 4 Eylülü Kirletme

SİVASSPORLU olmanın gururu bize yeter ,bu arkadaşın gerçek sivaslı olduğuna inanasım gelmiyor,terbiyesizliğin bukadar aleni yapılması kabul edilemez,yanlız sadece bu yaratığı günah keçisi ilan etmenin anlamıda yok,bunun gibi sivasda binlercesi var,istanbulda yüzbinlercesi var,adımızın şikeyle anılmasına sebep olan fb maçı öncesi bunu ibretle gördük,rakip taraftar arasına sızıp kendi şehrine ve insanlarına küfreden,kendi memleketininin takımını yuhlayan, ıslıklayan,küfreden koltukları söken,rakip takımı havalimanında karşılayıp ,konvoy yapanlarıda biliyoruz,bu şehrin çocuklarını kalabalık grupla gelip meydanda dövmeye çalışanlarıda biliyoruz,bu şehrin ekmeğini yiyip vekili olup ,bakanı olup ,sivasspor şapkası yerine fb şapkası giyenleride biliyoruz, röportajda ben sivassporluyum diyemeyip ,ben bjk liyim diyen bakanıda biliyoruz,türkiyede 1.olan partinin sivas gençlik örgütü liderinin tiwitterde gs maçı sonrası tiwit atıp enbüyük cimbommm ulennnnnn haddinizi bilin diye terbiyesizlik yaptığınıda biliyoruz,diğer büyütülmüş takımların maçlarında da sivasspor gol yiyince sözde sivaslıların, melonun ve volkanın yaptığı hareketi yaptığınıda biliyoruz ,bunlara söylenecek laf bulamıyorum ,sadece yazıklar olsun diyorum ve hepsindede 38 yıllık sivassporlu olarak utanç duyuyorum
34MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 7 Kullanıcı 34MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...