Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: 4 Eylülü Kirletme
Alt 18.03.2014, 14:21   #40
Serdar63972
Tecrübeli Yiğido

408 Mesajına 994 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 538 Serdar63972 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: 4 Eylülü Kirletme

Alıntı:
SİVAŞK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu yaziyi yazan kisi, sivasspor.com yoneticisi, yazari artik kimsen senin it takimi dedigin takimlar trabzondan daha iyidir. Ve istanbul takimlarinin sivassporumuza hic bir zarari dokunmamistir, taraftar olaylarindan bahsediyorum. Asil it trabzon taraftarlarini sivassporlu futbolcularimiza saldirdigi gunu unuttun sanirim. Bunu biz yapamayiz bize yakisma. Ama trabzonu protesto nasil edebiliriz baska. Ulkemizin futbolunu kirleten. Baskanimiza hakaretler eden trabzonlulara biz cevap vermicez mi hic hep onlar mi rakip takimi kiskirtcak. Helal olsun o fb gorunumlu aslinda gercek sivasspor taraftari olan arkadasimiza. Bence herkes eline bi fb atkisi alip ciksaydi trabzonada iyi bi ders olurdu. Tekrar tebrik ediyorum o sivasspor taraftarini. Son olarak dusmanimin dusmani benim dostumdur diyorum.
Bu düşünce Yiğido düşüncesi değildir. Savaş yapmıyoruz ki düşmanımız olsun. Sivassporu ikinci takımı olarak tutanlar, bu gibi durumlarda ilk takımlarına (ki genelde FB-BJK-GS) nasıl destek vereceklerini düşünüyorlar. O atkıyı tutan hergelenin elinde-evinde Sivasspor atkısı olduğuna inanmıyorum...
Serdar63972 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla