Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı
diğer arkadaşların tam aksine ben bursadan puanla hatta puanlarla döneeğimize inanıyorum..bursa daumu gönderdikten sonra yardımcı hocasıyla devam ediyor ve artık tek hedefleri türkiye kupası...gs maçından aldıkları iyi skorla finale yakınlar bu yüzden akılları rövanş maçında..fener maçında da iyice yıpranıp gelecekler bu yüzden 3 puanla bile dönebiliriz diyorum..
|
Her Bursa -Sivas müsabakasında olduğu gibi yine söylemimi yenileceğim benim için mağlubu olmayan müsabakadır bu...Lakin realis yorumlarımı yine yapacağım...Bursa bu gün Fb ye yenildi...Bu maçı alamazsa alt sıralara demir atacağının ilk ışığıdır.Bursasporun en büyük özelliği en kötü gününde bile içerideki maçlarını taraftarıyla almış olmasıdır..Yardımcı hoca deyip geçmeyelim Bursasporlu futbolcular ve taraftarlar bu yardımcı hoca için Daumu gönderip Abdullah Avcıyla Baliçle sözleşme yapmasına engel oldular...Yardımcı hoca sevilen bir kişi..Ben taraf olarak söylemiyorum lakin Bursasporun bu maçı içeride kaybedeceğini sanmıyorum..Faktörler şartlar durum bunu gösteriyor...