Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Bursaspor - Sivasspor
Alt 01.04.2014, 10:24   #36
Ferhat06
Usta Yiğido

1.607 Mesajına 3.813 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 815 Ferhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Bursaspor - Sivasspor

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Volkan Şen i en az sizin kadar sevmem...Bursasporda asla yerinin olmadığınıda her fırsatta dile getirdim...Lakin sizlerin Volkanı sevmemenizin genel sebebi sanırım bir Sivas-Bursa maçında yapmış olduğu el hareketidir ki bunu araştırdım kesinlikle ve kesinlikle eliyle yapmış olduğu bir kalp işaretinden ibarettir...Bunun dışında maçın içerisinde agresifliği kendi takımına sahip oluşu rakip takımla olumsuz veya agresif diyoloğonu sevmiyorsanız kendi takımınızdaki bu tarz oyuncularıda sevmemek gerekiyor...Ben Volkanın o tarz hareketlerini seviyorum en azından yeşil beyza forma altında yaptığı için...Sizide anlıyorum aynı hareketleri rakip futbolcu yaptığı zaman benimde buğzedişim geliyor...Ama bu futbolun güzel ve gerçek yanları...Tekrar ediyorum Volkanı en a sizinkadar sevmem ama bu forma altında takımına sahip çıkacak her hareketinide desteklerim :(Volkanla çok iyi görüşürüm futbol anlamında sevmediğimi yüzüne söylemişimdir..Lakin insan olarak inanın dört dörtlük bir çocucktur
Volkan Trabzondayken bize karşı çok itici tavırları oldu.Bilmem hatırlar mısınız Trabzondaki bir maçda bizim Ziyaya yumruk attı ama Kuddusi Müftüoğlu o anda geçici bir körlük yaşadığı için görmemişti.Bursanın şampiyon olduğu sezondan sonra Volkan dikiş tutturamadı.Görüşürsen bi zahmet söyleyiver;bize karşı biraz sempatik olsun.
Ferhat06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Ferhat06'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...