Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Bursaspor - Sivasspor
Alt 01.04.2014, 17:13   #40
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 804 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Bursaspor - Sivasspor

Alıntı:
Besyo_cu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yok Hocam o el hareketiyle ilgili değil, 2011 - 2012 sezonunun 30. haftasında trabzonspor ile deplasmanda oynadığımız maçta Ş.refsiz Volkan, o zamanki sol bek oyuncumuz Kaan Timuçin Konuk'a 2 ayağıyla 4. hakemin gözü önünde tekme atmasına rağmen Sarı kart görmesidir ki maçın 82. dk sında da Volkan gol atarak takımına galibiyeti getirmişti.

O pozisyon net olmasada yine fikir sahibi olmanızı sağlar ;

Bu maçta 'ŞİKE'nin en babası olarak tarihe geçmiştir. Maçtan sonra genel olarak yazarların görüşü ise ;

Serdar TATLI
En kritik kırılma anı ise; Kaan, Volkan’a faul yaptı. Volkan da iki ayağının tabanı ile Kaan’ın kaburgalarına doğru sert biçimde vurdu. Volkan’ın yapmış olduğu bu şiddetli hareket sonrasında kırmızı kart görmesi gerekirdi.

Selçuk DERELİ
Kuddusi Müftüoğlu dünkü karşılaşmada Volkan Şen’in rakibine çift ayağı ile atmış olduğu tekmede onu oyundan ihraç edemedi. Bu pozisyon yardımcı hakem Ali Saygın Ögel’in gözünün önünde olmasına rağmen o da duyarsız kaldı.
Ve sonrasında Volkan maçın galibiyet golünü atarak takımına üç puan getiren sayıyı kazandırdı.
Maçın yardımcı hakemleri de çok kritik ofsayt hataları yaparak dikkat çektiler.

Erman TOROĞLU
Kuddisi Müftüoğlunu bu maça kim veriyorsa tebrik ederim. 7 tane takımın kaderiyle oynadı. Volkana kırmızı kart verse işin rengi değişecekti. Volkan'a kırmızı kart vermeyen hakemin lisansını yırtarım.

Bayram AYDIN
Volkan, top yerine rakibine kasti tekme atıyor ama ucuz atlatıyor.

Ömer ÜRÜNDÜL
Bu pozisyona kırmızı veremeyen hakeme bir daha maç verilmemeli!

Konuyu fazla değiştirmeden özetlemeye çalıştım Volkan Şen'e olan kinim ve nefretim hiç bitmeyecek, yaptığı bu ve benzeri hareketler nedeniyle de kariyeri dibe vurmak üzere ki daha beter olsun!
Sanırım o maçı pozisyonu anımsadım...Ben yanlış değerlendirmişim...Teşekkür ederim bilgi için....(O konuda sonuna kadarda haklısınız)