Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sivasspor'da Kongre
Alt 24.05.2014, 15:47   #9
34MUAMMER58
Usta Yiğido

34MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 671 34MUAMMER58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sivasspor'da Kongre

elalemin şehirlerinde kulüp başkanlığı seçimleri olduğunda sanki şehrin cumhurbaşkanı seçiliyor gibi hava oluşuyor,sivasda mecnun bey ben bıktım bırakıyorum dese takım ortada kalır,bu şehrin takımını sahipsiz bırakmayan başta başkan olmak üzere ,tüm yönetime teşekkürü borç bilirim,bahsi geçen yöneticimiz sivassporu 3.lig batağından çıkartan yönetimin içinde olan kişidir,sıra ona gelene kadar bu şehrin adının geçtiği hiçbir kurumda olmaması gereken kişiler sivas adını tasıyan heryerden uzaklaştırılmalıdır,ondan sonra sıra bu yöneticimize gelmelidir,bu takımın taraftarı kombinesini fb lilere satıp ,sarmaş dolaş pozlar verip şehrinin takımını yuhlatıyorsa ,küfrettiriyorsa,bu şehrin insanı gs nin şampiyonluğunu kutlarken kendi insanına saldırıyorsa,bu şehrin vekilliğini yapanlar gerile gerile sivassporluyum diyemiyorsa,stada fb şapkasıyla girebiliyorsa ,bu şehrin kaderine etki eden ,bir siyasi partinin gençlik liderciği ,gs nin sivası yendiği maçtan sonra tivittirde enbüyük cimbom ulennnn diye tivit atıyorsa,bu takımın gerek sivasdaki ,gerek sivas dışındaki taraftar grupları liderlerinde fb yalakçılığı varsa,laf söylenecek enson kişi ,bahsi geçen yöneticidir,kongrenin sivassporumuza hayırlar getirmesini,bundan sonra eski hatalardan ders çıkarıp,döviz kurundan zarar ettik,transferde yanıldık gibi bahanelerin olmaması dileğiyle seçilecek yönetime üstün başarılar dilerim.
34MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla