Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Yıldız Şikeyi Anlatacak
Alt 01.06.2014, 18:23   #19
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1107 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Yıldız Şikeyi Anlatacak

Alıntı:
astaravisa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Abicim bu söz vardır nasıl duymadın

"Dedikoduları aktardım rakam söylemedim"
Otyakmaz'ın Trabzonlular'ın 1 milyon dolar teşvik teklif ettiğini söylediği Mehmet Yıldız şöyle konuştu: "Ben sadece dedikoduları aktardım, rakam söylemedim"
al bi tutarsızlık daha . isim söyleyemedikten sonra sadece dedikodu olur bunun adı. bize isim lazım .

Semavi Uzun, Mecnun Otyakmaz'ın şikeyle ilgili açıklamalarına cevap verdi
Sivasspor Kulübü Başkanı Başkanı Mecnun Otyakmaz'ın, kendisi için, "Trabzonspor için şike teklif etti" iddiasında bulunduğu Semavi Uzun, "İğrenç iftiraları şiddetle reddediyor, müfterileri kınıyorum" dedi.
Futbolculuk yaşamı boyunca ahlak dışı hiçbir olaya karışmadığını söyleyen Uzun'un açıklamasında şu ifadeler yer aldı:
"Şike yaptıkları yetkili merciler tarafından kanıtlanan şahısların iftiralarını medya organları aracılığıyla öğrendim. Ben, başta Trabzonspor olmak üzere ülkemizin saygın kulüplerinde profesyonel ve amatör olarak yıllarca futbol oynadım. Aktif futbol hayatım süresince ve sonrasında; futbol, hukuk ve ahlak dışı hiçbir olaya karışmadım. Şahsım ve ailemin rızkını helal ve meşru yollarla elde ettim, ediyorum ve edeceğim. İğrenç iftiraları şiddetle reddediyor, müfterileri kınıyorum."
http://tr.eurosport.com/futbol/super...83/story.shtml

Mecnun başkanım senin dediklerin başka bunların ki başka

o zaman sen git o şikecinin palavralarına inan..işiniz gücünz mecnun başkanla uğraşmak..yeter ayıptır ayıp sivassporlu görünüp başka işler peşinde koşmayın..sen ve senin gibi 3-4 kişi daha bu sitede ne zaman bu şike olayı açılsa mecnun başkan aleyhine bir durum olsa anında damlıyorsunuz..yazıklar olsun size.bunun sebebi de belli..mecnun başkanın daha önceden fb üyesi olması kadıköyde büyüdüğü için fbye yakınlığı olması...galiba sen ve senin gibi 3-4 kişi gsli olduğunuz için mecnun başkanın önceki geçmişi size batıyor..ama merak etmeyin bu davada alacağımız sonuçla o şikeci tsli şerefsizleri de içimzide sizin gibi başkan düşmanlarını da bozguna uğratacağız..yazıklar olsun size burada kimse başkandan ve sivasspordan en ufak şüphe duymazken sizin gibi art niyetliler nerden ne bulurum da saldırırım derdindesiniz ama sizin de gereken cevabı almanıza az kaldı...