Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 06.01.2006, 01:00   #38
Serd@r
Usta Yiğido

Serd@r - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

14 Mesajına 33 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 863 Serd@r BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
drummer Nickli Üyeden Alıntı
özel tvlerden öyle kültürümüze sahip çıkmayı bekleme sadece trt yapar bu işleri.
özel kanalları aç,bir çoğunda haydar dümen var vagnismusun tedavisini bulmuş her yerde onu anlatıyor,birleşme yapamayan kadınları konuşturuyor.
başka bir kanalda banu alkanın gayri meşru ilişkisi tvden canlı yayın.
başka bir kanalda seda sayanın çocuğu yaşındaki bir adamla evliliği bangır bangır veriliyor.
gülben ergenin selülitleri,hülya avşarın bikinili çekilen görüntüleri yok haberli çekilmiş yok haberli değilmiş.
ülke elden gidiyor özel tvler gündemi nasıl unutturuyor.
işte bizim kültür hayatımız bu.
bir tarafta sırlar dünyasıyla olağanüstü güçlerden medet umuyoruz.
kısaca bizi böyle uyutup gençleri kendi kültülerinden kopuk,duyarsız yetiştirmeye uğraşıyorlar.
verilmek istenen mesaj şudur gençlere.
aşk,sex,alkol,gece hayatı,ab,mankenlik,artistlik, dansözlük,futbolculuk.
bu gençlerden ne beklersin daha.
istedikleri gibi bir gençlik yetiştiriyor özel kanallar.
Onların(Özel ulusal kanlların bir çoğu)istediğide bu zaten körelmiş,yozlaşmış,tepkisiz,zo mbileşmiş bir gençlik tabii o kadar cıncıklı boncuklu gösteriliyor ki bunlar hayatın sadece eğlence olduğunu düşünen bir dans yarışmasından elendiğini duyunca isyana başlayıp doğduğu güne lanet okuyan,kısacık bir sevda serüveni(tabii onlara göre bunun adı sevda oluyor)uğruna kafasında bardak parçalayan bir gençlik bunlar bir magazin programının reklamlarından izlenimlerim peki ben niye izledim;bir haber programına bunu yerleştirirseniz,ikidebir bunu fragman olarak gösterirseniz illaki bu magazin programını izlemeye gerek duymadan bu saçmalıkları görme imkanınız fazlasıyla mümkün,ciddi söylüyorum geleceğimizden çok endişeliyim.Allah göstermesin yarın bir savaş çıksa bu gençlerin kaçını cephede savaşırken görebiliriz size soruyorum.
ALLAH SONUMUZU HAYR ETSİN!
Serd@r isimli Üye şimdilik offline Konumundadır