Cevap: Sivasspor'dan flaş başvuru
Sayın yiğidolar şayet 13. Ağır Ceza Mahkemesi yeniden yargılama kararı verirse bu karar bizim için ve Eskişehir için hayati önem taşıyor.
Eğer mahkeme yeniden yargılama kararı alırsa, Sivasspor, Mecnun başkan ve diğer sanıklara. Değişen kanunlar nedeniyle aklanma daha kolay olabilecek. Aynı zamanda Sivasspor ile birlikte Fenerbahçe ve Eskişehirspor'un da CAS nezdinde eli güçlenmiş olacak.
UEFA'NIN VERDİĞİ CEZALAR KALKABİLİR!
Yeniden yargılama kararı çıkması durumunda Fenerbahçe, Sivasspor ve Eskişehirspor'un Avrupa Kupaları'ndan men cezası durdurulabileceği gibi davanın ilerleyen safhalarda özellikle Sarı- Lacivertli kulüp için hem Türkiye hem de UEFA nezdinde ciddi maddi tazminat talebi davalarının gelebileceği de ifade ediliyor.
13.Mahkemenin yeniden yargılanma karar yarın büyük bir ihtimalle belli olacak onun için umutsuzluğa kapılmayalım bakalım hakkımızda hayırlısı olur İNŞALLAH.
|