Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 06.01.2006, 08:45   #39
CÜSSKB-Aynur
Usta Yiğido

CÜSSKB-Aynur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

64 Mesajına 176 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1048 CÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
Ser58dar Nickli Üyeden Alıntı
Onların(Özel ulusal kanlların bir çoğu)istediğide bu zaten körelmiş,yozlaşmış,tepkisiz,zo mbileşmiş bir gençlik tabii o kadar cıncıklı boncuklu gösteriliyor ki bunlar hayatın sadece eğlence olduğunu düşünen bir dans yarışmasından elendiğini duyunca isyana başlayıp doğduğu güne lanet okuyan,kısacık bir sevda serüveni(tabii onlara göre bunun adı sevda oluyor)uğruna kafasında bardak parçalayan bir gençlik bunlar bir magazin programının reklamlarından izlenimlerim peki ben niye izledim;bir haber programına bunu yerleştirirseniz,ikidebir bunu fragman olarak gösterirseniz illaki bu magazin programını izlemeye gerek duymadan bu saçmalıkları görme imkanınız fazlasıyla mümkün,ciddi söylüyorum geleceğimizden çok endişeliyim.Allah göstermesin yarın bir savaş çıksa bu gençlerin kaçını cephede savaşırken görebiliriz size soruyorum.
ALLAH SONUMUZU HAYR ETSİN!
Sedar düşüncelerini çok güzel aktarmışsın.
Son zamanlarda ülkemizde malesef, hayatın her safhasında yozlaşma görülüyor. Özellikle özel tv.lerin yaygınlaşmasıyla birlikte, emeğin ucuzladığı, sanat ve sanatçı kavramlarının basite indirildiğini görüyoruz.
Medyanında dayatmasıyla, herşeyi çabuk tüketen, bitiren bir toplum olduk.
Batıyla entegre olacağız derken bizden (Ekonomik, teknolojik, yaşam standardı vs.) en az 50 yıl önde olan ülkeleri taklit eder duruma geldik. Bu süreçte bazı değerlerimizi kaybettiğimiz bir gerçek.
Sapla samanı ayırt etmeliyiz. Sanat, bir toplumu ileri götüren en önemli faktörlerden biri.