14.07.2014, 17:28
|
#4
|
|
Usta Yiğido
Üyelik Tarihi: 01.01.2008
Mesajlar: 1.810
Thanks: 4.267
1.233 Mesajına 3.125 Kez Teşekkür Edildi.
|
Cevap: Aras'a Veto Geldi
Alıntı:
alboran Nickli Üyeden Alıntı
öncelikle israil denen ülkeden zerre haz etmem.zaten o ülkeye iyi gözle bakan insan insan değildir.ancak şöyle de bir şey var sen zenci oyuncuya ırkçılık ten renginden dolayı ırkçılık yapılınca ırkçılığa hayır falan da demeyeceksin o zaman.çünkü resmen burada bir yahudi ırkçılığı yapılıyor.zenci ırkçılığına hayır yahudi-ermeni vs ırkçılığına evet diyin bundan sonra.israil devletinin arap topraklarına yaptıkları zulümleri tüm israil halkına yıkıp onları bir tutmak kadar saçma bir şey olamaz.israilde de her gün insanlar devletin elini filistin'den çekmesi için eylemler yapıyor az biraz araştırın.gelelim konumuza.maccabi tel aviv bir spor kulübüdür eğer bu transfer gerçekten bu şekilde reddedildiyse yazıklar olsun yönetimimize.bu kulüp devlet yönetimindeki bir kulüp mü ki tepkinizi bu adamlara gösteriyorsunuz ?
yaptığımız transferlerin çoğunu avrupadan yapıyoruz.bu ülkelerin de çoğunluğu hristiyan.dünya üzerinde terörizmin en yaygın olduğu ülkeler kabul etmeliyiz ki müslüman ülkeleri.şimdi bir transferimizde siz müslümansınız size oyuncu moyuncu yok diye red yediğinizi düşünün, bu adamların yerinize koyun biraz da kendinizi.bu yapılan -eğer doğruysa- ayıptır.buna destek çıkanlar da kendilerini bahsettiğim örnekteki yere bir koysunlar sonra yorumlasınlar.bu mübarek ramazan ayında ayrımcılık yapmak bizlere yakışmaz.Kur'an'da bile Kafirun suresinde demiyor mu 'sizin dininiz size; benim dinim bana.' diye.Allah'ın yolladığı ayette bile bunlar yazarken böyle sözler bir müslümana yakışmaz.herkese hayırlı ramazanlar.
|
benim ğüzel kardeşim biz burada ırkçılık yapmıyoruz irkçılık yaparak sudan sebeplerle hedef gözetmeden masum insanlara, kadınlara, çocuklara devlet terörü uygulayanlara, vicdan sahibi bir insan olarak tepkimizi koyuyoruz, lütfen yorumları iyi analiz edin, Birde sen o masum insanların yerine kendini koy, iki yaşındaki çocuğun günahı neydiler evinin bombalanması sonucu hunharca katledilmiş, babası çocuğuna sarılmış ağlıyor buna bir insanın yüreği dayanırmı biz bu yapılan mezalime tepki koyuyorsak bu ırkçılıkmı, Balili'yi bu taraftar bağrına basmadımı, böyle bir taraftar ırkçı olabilirmi.
|
|
|