Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Yeni bir sayfa açtım
Alt 19.07.2014, 04:38   #27
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 928 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Yeni bir sayfa açtım

Perşembe antremanını ben de izledim..Batuhan istekli görünüyordu...Antremanın son bölümünde yarı sahada çift kale oynandı..Batuhan bu çalışma sırasında ayağına bir darbe aldı..Kısa bir sakatlık geçirdi;ayağına darbe aldı..Kenara geldi tedavisinin ardından çift kale çalışmasına geri döndü....Bugünkü(dünkü) antremanı basından takip ettim;Batuhan dünkü saktlığından dolayı olsa gerek son antremana çıkmamış salonda çalışmış diye bir haber okudum..Umarım Batuhan sezon öncesi çalışmaları kampta iyi değerlendirir ve sezona hazır girer...Dünkü antremanda geçirdiği sakatlık bana iyi şeyler düşündürmedi..Çünkü Batuhan uzun zamandır oynamayan bir oyuncu;geçen yıl sadece 2. yarı Elazığ da lig ve kupa maçlarında oynadı....İnşallah kendisine verilen fırsatı iyi değerlendirir ve sivasspora faydalı olur..Açık konuşmak gerekirse ben Perşembe günkü antremanda en çok Ahmet Aras'ı beğendim...Ahmet Aras geçen yıldan daha iyi durumda ,kiralık gidip oynadı ve de 15 civarında da goller attı...Fizik olark kendisini çok iyi gördüm..Batuhan ın da Ahmet Aras gibi hazır olmasını bekliyoruz..Batuhan ve Ahmet Aras arasında çok iyi bir forma mücadelesi olacağını düşünüyorum...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla