04.08.2014, 23:24
|
|
Usta Yiğido
1.233 Mesajına 3.125 Kez Teşekkür Edildi.
|
Cevap: Toraman Sivas'ta
Alıntı:
kurtay58 Nickli Üyeden Alıntı
ibrahim toraman hırslı bir futbolcu rakip kim olursa olsun giydiği takımın formasını teri bitene kadar ıslatır, bu nedenle bize karşı oynadığı maçlarda ki hırsı biz Sivasspor'luların hoşuna gitmedi. Bizim formamızı giyerken (İnşAllah) muhtemelen de Beşiktaş taraftarının hoşuna gitmeyecektir. Toraman'ın Sivas'lılığına gelince 2009-2010 sezonunda Beşiktaş'ın hiçbir iddiası yokken Diyarbakır'ı malum zor şartlar altında deplasmanda 3-1 yendikleri maça bir bakın, Toraman o maçı tek başına aldı, Diyarbakır'ı bir alt lige gönderdi, bizim de süper ligde tutunmamıza büyük katkısı oldu. Ben hayatım boyunca o maçı unutmam, unutmayacağım.
|
Sevgili Yiğido, 2009-2010 sezonu liğin 32. Haftasında Diyarbakır, Bjk maçında, sanki Ibrahim Toraman Sivasspor için oynamış havası veriyorsun ve Bjk hiç bir iddiası yokken Ibrahim Toramanın gayreti ile Dıyarbakırsporu 3-1 yendi diyorsun, halbuki Bjk, GS ile lig 3. Lüğü mücadelesi veriyordu ve Ibrahim Toraman, Sivasspor için değil, Bjk nın 3. Olması için ter döküyordu.
O sezon Sivasspor'un puanı 34, Diyarbakırspor'un puanı 27, yani arada 7 puan fark var, Kısaca biz Bjk ın galibiyeti ve Ibrahim Toraman'ın çabaları ile kümede kalmadık, bir çok ayak oyunlarına rağmen kendi çabalarımız ve futbolcularımızın alın teri, teknik heyetin çabası, takımına iyi günde ve kötü günde sahip çıkan bu vefakar taraftarın duası ile kümede kaldık.
Tabiki bir hemşehrimiz olarak, Ibrahim Toramanın memleketinin takımı Sivasspor'un kümede kalması için ter dökmesini canı gönülden isterdim vede onur duyardım, keşke dediğin gibi olsa.
|
|
|