06.08.2014, 08:31
|
|
|
Usta Yiğido
1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 702 
|
Cevap: Toraman Sivas'ta
ÇOK ÖZÜR diliyerek sormak istiyorum,ahlaktan ,karakterden dem vuran,i.toramanın ahlaksız ve karaktersiz olduğunu idda eden sayın üyelerden biraz daha açmalarını rica ediyorum,kendilerinin ahlak ve karakter kriterleri nelerdir?i. toraman türk toplumunca ahlaksızlık sayılaN,karaktersizlik sayılan ne gibi hareketi olmuştur ?bilen gören varsa bizde bilgilenelim,güzellik göreceli kavramdır ,birilerinin beğenmediğine ben güzel derim,benim güzel gördüğüme başkası çirkin der ,bun lar olur,ancak futbolun içinde olduğu müddetçe,başarılı grafik çizmiş,bjk gibi takımda kadronun değişmez oyuncusu olmuş,kapatanı olmuş bir oyuncuyu kazmalıkla itham etmek, nekadar iyi ahlaka ve karaktere sığarki?bi çift sözde hayrettin için ,hayrettine laf atan kardeşe söylemek istiyorum,sivasspor meteliğe kurşun attığı zamanlarda,devletten yada sivaslı geçinenlerin 1 tl yardım yapmadığı zamanlarda,sivaslıların bırakın insan muamelesi ,hayvan kadar değer görmediği zamanlarda,gittiği deplasmanlarda taş yağmuruna tutulduğu ,küfredildiği zamanlarda,takım deplasman masraflarının anca belediye bütçesinden karşılandığı zamanlarda ,bu takıma 15 yaşında girip 15 yıl başarıyla sol bekliğini yapmış ,kaptanlığını yapmış biridir,1 maç kötü oynadı diye trübünlerin o şekilde küfretmesi ,benim gözümde sadece nankörlüktür,VEFA bizim sivaslı geçinen, ordan burdan bu şehre göç etmiş aslı sivaslı olmayanlar için ,terkedilmiş BİR SEMT adı olabilir ,benim için değil ,böyle sivasa emeği geçmiş oyunculara haketmediği eleştiriler yapılınca bana ağır geliyor,ayıp denen bişey var ,oturun biraz sivasspor tarihine bakın 
|
|
|