Cevap: Stad inşaatında çalışmalar aralıksız sürüyo
EYUPHULAGU´ya istinaden;
Bir insan bir isi yaparken isimler ve kim olduklari fazla ön plana cikmamali bence.Sivasspor.com´a koyulan bir resim varsa buna herkes bakar.Yoksa bu isi bugüne kadar ben yaptim,x kisi yapti ve bir kac kisi daha yapti demek biraz uygun düsmemis arkadasim.
Ortada yapilan bir is varsa bunu hatirlatmak yapilmis ise gölge düsürür.Bu gercegi göz ardi etmemeni tavsiye ediyorum EYUPHULAGU arkadasim....
Diger bir husus ise KANUNEN fotograf cekerken insaat alanina KASK olmadan girilmesi ve hatta stadyum önünde dahi bir televizyon kurulusunun sunucusunun, KASK´i takmadan görüntü almasi kanunen yasaktir.
Stadyum icinden ve disindan (insaat alani kapsaminda), Vizyon58´den Nail bey ve TV58´den Mustafa Ates yaptiklari cekimler sirasinda bu yasaga resmen uymayarak cirkin bir görüntü sergilemislerdir.Yaptiklari kanunen yasaktir.
Bu yüzden stadyum icerisinden yapilacak her türlü cekimlerde kanunen KASK zorunlulugu vardir.Insaat alanina müsadesiz ve KASK olmadan giren kisi kendisini kanunlar önünde suclu duruma düsürür.
Hic birsey göründügü kadar basit degil EYUPHULAGU kardesim.Kanunlar insanlarin buna uymasi icin yapilir,uymayanda sonuclarina katlanir.
Kamerasini her eline alan insaat alanina müsadesiz ve KASK olmadan giremez.Kacak cekilen her resim müsade alinmadan yapildigi icin,insaat firmasi resmi ceken kisi hakkinda suc duyurusunda bulunursa ne olacak?.
Bu isler göründügü gibi basit isler degil.Insaat alaninda fotograf makinasi ile cekim yaparken bir kaza olsa onun faturasini kim ödiyecek...Insaat firmasimi?.Böyle bir kaza aninda insaat firmasi resmi ceken kisi hakkinda suc duyurusunda bulunur.Müsade almadan yapilan her cekim kanunlara aykiridir ve resim ceken kisi hakkinda suc duyurusunda bulunulur.
Iyi günler...
Konu B.DUMANLI tarafından (09.08.2014 Saat 07:44 ) değiştirilmiştir..
|