Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Toraman Sivas'ta
Alt 18.08.2014, 07:49   #140
Ferhat06
Usta Yiğido

1.607 Mesajına 3.813 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 837 Ferhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Toraman Sivas'ta

Alıntı:
B.DUMANLI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
I.Toraman Sivasspor´a kiralik gelmis olarak görünüyor,kagit üzerindede böyle olmus olabilir.Fakat onun Besiktas´in kapisinin icerisinden bir daha girecegini tahmin etmiyorum.Sadece ondan kurtulmak icin yapilan bir taktik baska birsey degil.Yasinin ilerlemis olmasi ona Besiktas´ta bir daha forma sansi vermez.
Bu yüzden kendine sekil düzen versin Sivasspor´a yararli olmaya calisirsa kendisi yararli cikar.Ben Besiktas´tan geliyorum diye havalara girerse kendisi zarar görür.

Zaman bize gerek Batuhan´i ve gerekse I.Toroman´i gösterecek takima ne derece faydali olacaklarini.Artistlige baslarlarsa Sivas taraftari gerekeni yapar.
Olay bu kadar net.Durumu çok güzel vuzuha kavuşturdun.Beşiktaş işi bu şekilde kimseyi kırmadan halletti.Artık iş İbrahime kalıyor 1-2 sene daha top oynamak istiyorsa Sivasspora faydalı olmaya çalışır.
Ferhat06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla