Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Takımımı Beğendim
Alt 22.09.2014, 09:24   #6
34MUAMMER58
Usta Yiğido

34MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 669 34MUAMMER58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Takımımı Beğendim

Taraftarlardan hariç herkes sivassporu beğeniyor,bu işte bir yanlışlık var sanırım,sezon başından beri oynadığımız 3 maçtada galibiyeti kaçıran taraf sivasspor oldu,konyaspor 1 puan için oynadı aldı ,böyle kapalı oynayan hertakım sivasspordan puan kopartır ,antepte böyle oynadı ,akhisarda ,çilingirimiz olmadığı için kapalı defansı açamadık,geçenseneki oyuncuları mumla arıyoruz,aydının yeri bomboş öyle duruyor ,r.carlosun tek hatası oyuncu değişikliklerini zamanında ve doğru adamlarla yapmıyor,ligdeki yerimiz iyi değil ,hedef yukarılarsa puan almamız lazım,utaka yok,da costa yok,diğer forvetimiz yok,aydın yok,bu ortamda yinede iyi oynuyoruz,bize iyioyun değil puan lazım ,bu haftadan itibaren sakatlarda takıma girince daha güzel sivasspor izleyeceğiz sanıyorum,bide bu trübünlerin boş olmasını unutmamak lazım ,buda futbolumuzu etkiliyor,futbol seyir oyunudur ,oynayan kişi seyirciye kendini beğendirmek için elinden geleni yapar,futbolcular tam konsantre olamıyor bununda etkisi var ,neticede bu sezon futbolun ve sivassporun çok tadı yok iyiolur inş
34MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 34MUAMMER58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...