Cevap: Bursaspor - Sivasspor
Ziya ,I.Toraman ve Burhan imkani varsa ilk yarinin sonuna kadar dinlendirilsin.Hele Ziya hayirdir KOCUM,hergün daha iyiye gidecegine ayaklarin yerden kesilmis o nasil orta yapiyorsun? ,profosyonel futbolcu olduguna eminmisin?.
Roberto Carlos´tan birsey kapamadsiysan demekki senden bir CACIK olmaz.Kavradiklarini sahaya tatbik etme yetenegin yok demekki..
Cicinho olmadan bu mac nasil biter bilemiyorum ama takimin devamli eksik oynamasi yani sahadaki bazi kisilerin takim arkadaslarini eksik birakmasi digerlerine yapilmis haksizlik degilmi?.
Bursa Balikesir´i farkli yenerek istif üstünde oldugunu gösterdi.Isimiz bir hayli zor.Aatif´in dikkati cekilmeli takim icin oynamali.Yasi ilerliyor artik artistlik havalara girmesin.Sivasspor´a gol lazimsa takimdaki fertler nasil bencil düsünebilir anliyamiyorum.Takim 3 puan alsa takim icerisindeki havada haliyle degisecek hersey cok farkli olacak.
Oyuncularimiz kendilerine olan öz güveni yitirmisler.Önce bunun saglanmasi lazim.Birde takimda bazi taslarin yer degistirmesi gerekliligine inaniyorum.
|