Alıntı:
sebasteia Nickli Üyeden Alıntı
sevgili üstad, burası özgür bir ülke, fikirler özgürce dillendirilebilmeli. kimseye bağırıp çağırdığımız, hakaret ettiğimiz yok. konu neden kaldırılacak anlamış değilim. hepimiz sivasspor'un iyiliğini istiyoruz.
teknik kadro olumsuz etkilenir diyorsun. olumsuz etkilenmemiş hali ortada. varsın biraz da olumsuz etkilensin. hayat bize zehir oluyorsa biraz da bunun müsebbipleri acı çeksin.
takım geri dönüşü olmayan yola girer diyorsun, ama zaten girmek üzere. iki hafta daha puan kaybedince nerede olacağımızı bir düşün.
ben de konuyu açarken çok iyi bir konu olmamasına rağmen gündeme getirmek istediğimi söyledim. bu ruhsuz ve saygısız futbolculara yılmaz vural veya hikmet karaman gibi hoca getireceksin, soyunma odasında bunlara ana avrat sövecek ki çıkıp adam gibi oynasınlar. carlos bunlara fazla. fazla medeni, fazla beyefendi...
|
Bu devirde söverek değil futbolcuya çocuğa bile iş yaptıramazsınız ama ajitasyonla,motivasyonla olabilir.Ben şahsen Carlos hocaya inancım azalmaya başladı.Bazı adamlarda fazla ısrarcı olması gençlere yer vermemesi hoş değil.