Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Potansiyel Hoca Adayları...
Alt 28.10.2014, 08:29   #7
Ferhat06
Usta Yiğido

1.607 Mesajına 3.813 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 800 Ferhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Potansiyel Hoca Adayları...

Alıntı:
sebasteia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sevgili üstad, burası özgür bir ülke, fikirler özgürce dillendirilebilmeli. kimseye bağırıp çağırdığımız, hakaret ettiğimiz yok. konu neden kaldırılacak anlamış değilim. hepimiz sivasspor'un iyiliğini istiyoruz.

teknik kadro olumsuz etkilenir diyorsun. olumsuz etkilenmemiş hali ortada. varsın biraz da olumsuz etkilensin. hayat bize zehir oluyorsa biraz da bunun müsebbipleri acı çeksin.

takım geri dönüşü olmayan yola girer diyorsun, ama zaten girmek üzere. iki hafta daha puan kaybedince nerede olacağımızı bir düşün.

ben de konuyu açarken çok iyi bir konu olmamasına rağmen gündeme getirmek istediğimi söyledim. bu ruhsuz ve saygısız futbolculara yılmaz vural veya hikmet karaman gibi hoca getireceksin, soyunma odasında bunlara ana avrat sövecek ki çıkıp adam gibi oynasınlar. carlos bunlara fazla. fazla medeni, fazla beyefendi...
Bu devirde söverek değil futbolcuya çocuğa bile iş yaptıramazsınız ama ajitasyonla,motivasyonla olabilir.Ben şahsen Carlos hocaya inancım azalmaya başladı.Bazı adamlarda fazla ısrarcı olması gençlere yer vermemesi hoş değil.
Ferhat06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Ferhat06'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...